Koplis rööviti SEB panka

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB pank.
SEB pank. Foto: Toomas Huik

Täna ennelõunal röövis maskis mees relvataolise esemega ähvardades Tallinnas Kopli tänaval SEB panga kontorit, kurjategija sai saagiks umbes 10 000 krooni.

Kuskil kell 11.30 sisenes Kopli tänaval asuvasse SEB panka meesterahvas, kes nägu maskiga varjates ja relvataolise esemega ähvardades nõudis raha, rääkis Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Maria-Elisa Tuulik. Keegi tema sõnul viga ei saanud.

Tuulik lisas, et röövli saagiks saadud summa oli suurusjärgus 10 000 krooni.

Juhtumi asjus on Tuuliku sõnu alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku röövimise paragrahvi alusel.

SEB pank teatas, et Kopli harukontor (Kopli 96) on seoses täna hommikul toimunud rööviga suletud ning jätkab tööd esmaspäeval. Seni palub pank klientidel vajadusel kasutada SEB mõne teise kontori teenuseid.

«Ka seekordne pangarööv andis tunnistust, et SEB harukontorites kasutusel olevad turvameetmed toimivad ning personal oskab sellistes olukordades professionaalselt käituda. Sellele vaatamata kaalub SEB erinevaid võimalusi täiendavate turvameetmete rakendamiseks,» märkis SEB juhatuse liige Riho Unt.

Tegu on juba kolmanda pangarööviga Koplis sel suvel. Kahel eelmisel korral on röövi ohvriks langenud Sampo panga kontor Kari tänaval.

21. juulil rööviti SEB Nõmme kontorit, kus kurjategija saagiks oli 20 000 krooni sularaha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles