Vabaduse väljakul hakkab ohtralt üritusi toimuma

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabaduse väljak.
Vabaduse väljak. Foto: Uwe Gnadenteich

Kohe peale Vabaduse väljaku pidulikku avamist suurejoonelise kontsertetendusega hakkab seal regulaarselt kõikvõimalikke üritusi toimuma.


MTÜ Elamussport soovib korraldada 29. augustil Vabaduse väljakul ekstreemspordivõistluse «Simpel Summer Session», mille jaoks linnavalitsus ilmselt homme loa annab, vahendas Raepress.

22. augustil toimub Vabaduse väljakul aga tänavakorvpalli meistrivõistluste finaalmäng, üritust korraldab MTÜ Noortesport.

23. augustil kell 22 esilinastub trepistiku kohale seatud hiigelekraanidel Tondipoiste mälestusmärgi taastamist kajastav film, ekraane on võimalik ka edaspidi välikinoseansside korraldamiseks kasutada.

Kooliaasta alguse tähistamiseks korraldab aga linnavalitsus esindusväljakul 1. septembril aabitsapeo, kuhu on oodatud kõik pealinna esimeste klasside õpilased, nende vanemad ja õpetajad. Aabitsapeol esinevad ETV lastekoor, VAT Tantsustuudio, kohal on ka laste armastatud koeratüdruk Lotte. Avatud on rohket tegutsemislusti pakkuv meisterdamistelk, kus lapsi õpetavad oma ala asjatundjad Tallinna huvikoolidest. Saab ka suurel batuudil lustida.

«Linnavalitsusel on selle üle väga hea meel, et ürituste korraldajad on juba enne täiesti uue ilme saanud väljaku taasavamist seal ürituste korraldamise vastu suurt huvi ilmutanud,» ütles abilinnapea Kaia Jäppinen. «See kinnitab meie veendumust, et Vabaduse väljak muutub atraktiivseks ja rahvarohkeks avaliku linnaruumi osaks.»

Vabaduse väljakul avaliku ürituse läbiviimiseks annab linnavalitsus loa tingimusel, et üritus on linnaelu aspektist oluline ja loob linnale hea maine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles