Vihje aitas tabada rabasse rajatud laudtee varga

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna öösel üritati varastada Pääsküla rabatorni viiva laudtee materjali.
Täna öösel üritati varastada Pääsküla rabatorni viiva laudtee materjali. Foto: Reporter.ee

Täna öösel üritati varastada Pääsküla rabatorni viiva laudtee materjali. Tänu valvsale elanikule tabas politsei kahtlustatava koos varastatud prussidega.

Pühapäeva öösel vastu esmaspäeva nägi härrasmees sõitmas valget Ford Transitit Pääsküla rabasse, mis on teadupärast autodele sissesõiduks keelatud, rääkis Nõmme linnaosavanem Rainer Vakra Reporter.ee'le.

Mees helistas kohe politseisse, arvates, et tegu on prügi metsa vedajatega. Politsei sai kolmemeetriseid prusse täis topitud kaubiku kätte Mahla tänaval. Mikrobussi juht toimetati varguskahtlusalusega arestimajja.

«Kiitus helistajale, kes võttis vaevaks politseid teavitada ja teiselt poolt Männiku ja Pääsküla konstaablitele, kes sellele reageerisid,» kiitis Vakra. «Tänane lugu on hea näide sellest, kuidas üks telefonikõne aitas ära hoida sigaduse.»

Pääsküla raba loodusõpperajale ehitatakse laudteid 2,4 kilomeetri ulatuses. Vakra sõnul avastab üha rohkem inimesi selle matkaraja võlusid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles