Politsei tabas Maardu pangaröövli paari tunniga

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arestikamber.
Arestikamber. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Politseil kulus paar tundi, et vahistada laupäeval Maardus Krediidipangast raha röövinud mees.

Laupäeval kella 13 ajal sai politsei teate, et Maardus Keemikute tänava panka oli sisenenud tundmatu mees ja granaaditaolise esemega ähvardades nõudnud raha, kirjutab Õhtuleht.

Pärast raha saamist mees põgenes. Mõni tund hiljem vahistasid kriminaalpolitseinikud kuriteos kahtlustatavana 49-aastase Viktori.

Krediidipanga teatel sai röövel pangast 11 000 krooni, nüüdseks on röövitud summa pea täies ulatuses kätte saadud. Pangas röövi hetkel viibinud klient ja pangatöötajad viga ei saanud.

«Pole mingit mõtet panku röövida, sest turvareeglite kohaselt ei ole tellerite käsutuses niikuinii suuri summasid sularaha,» ütles Krediidipanga turvaosakonna juhataja Mait Kaselo. Ta lselgitas, et pealegi viib iga panga suhtes korraldatud rünnak turvameetmete tugevdamiseni pankades. «See aga tähendab, et röövlitel on karistamatult pääsemine lootusetu, sest nii politsei kui turvafirmad on niisugustele sündmustele reageerimiseks kõrgendatud valmisolekus,» lisas ta.

Karistusseadustik näeb röövimise eest ette 3 kuni 15 aastat vanglat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles