Galerii: uus Maxima kauplus osutus ülipopulaarseks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnamäe teel avati uus Maxima kauplus.
Linnamäe teel avati uus Maxima kauplus. Foto: Uwe Gnadenteich

Täna hommikul Lasnamäel Priisle turu kõrval avatud Maxima uue kaupluse ukse taha tekkis kiiresti hiigelpikk järjekord.


Eile potsatas paljude lasnamäelaste postkastidesse reklaamleht, kus lubati uue poe avamisel hulgaliselt hinnasoodustusi. Linnamäe tee 61 asuva kaupluse ukse taha tekkinud järjekord oli küll pikk, kuid liikus üsna kiiresti. Samuti polnud vaja eriti kaua seista kassasabades, kuigi mõni järjekord ulatus kahes keerus üle kogu kaupluse.

Kuna tegemist on keti suurima kauplusega, millel pinda üle 900 ruutmeetri, siis sai ka ülerahvastatud kaupluses erilise vaevata liikuda, sest riiulite vahed olid tunduvalt laiemad kui Maxima kauplustes üldiselt kombeks.

Avamispäeva puhul võis näha Maxima kohta küllalt ebatavalist pilti, kus korraga töötasid kõik kassad. Samuti olid kaupluse töötajad ostjatele abiks ostude kotti ladumisel. Osteti kõike, kuid peaaegu igast ostukorvist ja -kärust vaatasid vastu tualettpaberi pakid ja Ukraina viina «Hlebnõi Dar» pudelid, millele ka kaupluse reklaamleht eriti soodsat hinda oli lubanud.

Äsja avatud kauplus tegi mõne hinnaga ära ka kõrval olevale Priisle turule. Nii istus seal leti taga lõunamaalase välimusega mees, kes müüs viinamarju mitu krooni kallima kilohinnaga, kui need Maximas saadaval olid. Küsimusele, kas odavamalt ei saaks, vastas mees mornilt, et hind pidi juba niigi üle mõistuse odav olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles