Keila kooli juhiks tuleb Tallinna erakooli endine direktor

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gled-Airiin Saarso
Gled-Airiin Saarso Foto: Tiina Kõrtsin /Õhtuleht

Keila kooli uueks juhiks saab seni aastaid Audentese Erakooli juhtinud Gled-Airiin Saarso.

«Gled-Airiin Saarsol on Audentese Erakooli juhtimise ning kahe väga erineva koolikultuuriga kooli - Tallinna Spordiinternaatkooli ja Audentese Erakooli - ühendamise kogemus. Usun, et Gled-Airiin Saarso tuleb Keila kooli juhtimisega hästi toime,» sõnas Keila Hariduse Sihtasutuse nõukogu esimees Enno Fels. Ta lisas, et Keila kool vajab suurte kogemustega koolijuhti.

Gled-Airiin Saarso sõnul soovib ta teha head koostööd erinevate kooli jaoks oluliste osapooltega. «Kooli juhtimise seisukohast pean võtmeküsimuseks õpetaja, õpilase ja lapsevanema vahelist koostööd, koolikultuuri arendamisel on oluline tegevuste selgus ja läbipaistvus,» lisas ta.

Saarso töötas aastatel 2002-2007 Audentese Erakooli direktorina, nendest kaks aastat oli tegev ka AS Audentes juhatuse liikmena.

Enne Audentese Erakooli juhtima asumist töötas ta sama kooli gümnaasiumi juhatajana, käsitöö ja kombeõpetuse õpetajana, koolituskeskuse juhatajana ning Audentese Ülikoolis kunsti- ja kultuuriloo lektorina. Samuti on ta töötanud Tallinna 21. keskkooli käsitöö, kunsti ja kunstiajaloo õpetajana.

Alates 2007. aastast on Gled-Airiin Saarso tegelenud erialast infot, koolitusi ja konverentse korraldavate internetiportaalide juhtimisega.

Keila kooli direktori ametikoha täitmiseks korraldati sihtotsing, mille erinevatel etappidel osales kokku 12 kandidaati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles