Galerii: kaks meest ujusid Viimsist Pranglile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LEPPNEEME-PRANGLI; TALLINN, EESTI, 07AUG09.
Täna, 7.augustil kell 12.30 alustavad kaks meest Leppneemest starti, et ujuda Pranglile.
 Prangli saartelt pärit ROY PUUSTRÖM ning ANDRE JUHANSON tahavad ennast proovile panna ja ujuda mandrilt Prangli saarele.
 Alustatakse Leppneeme sadamast ja ujutakse Prangli saare lõunapoolseima tipu Kiburikarini. 
 Vahemaa on  10 kilomeetrit ja oletatav ujumise kestus umbes 4 kuni 5 tundi. Ujujaid saadab skuuter ning kohapealt on võimalik saada infot, kuidas meestel läheb. Ujumismaraton toimub  Prangli saare spordipäevade raames
th/Foto TOOMAS HUIK/POSTIMEES
LEPPNEEME-PRANGLI; TALLINN, EESTI, 07AUG09. Täna, 7.augustil kell 12.30 alustavad kaks meest Leppneemest starti, et ujuda Pranglile. Prangli saartelt pärit ROY PUUSTRÖM ning ANDRE JUHANSON tahavad ennast proovile panna ja ujuda mandrilt Prangli saarele. Alustatakse Leppneeme sadamast ja ujutakse Prangli saare lõunapoolseima tipu Kiburikarini. Vahemaa on 10 kilomeetrit ja oletatav ujumise kestus umbes 4 kuni 5 tundi. Ujujaid saadab skuuter ning kohapealt on võimalik saada infot, kuidas meestel läheb. Ujumismaraton toimub Prangli saare spordipäevade raames th/Foto TOOMAS HUIK/POSTIMEES Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Prangli saarelt pärit Roy Puuström ning Andre Juhanson ujusid täna mandrilt Prangli saarele.



Umbes kümne kilomeetri pikkuse distantsi läbimiseks kulus meestel viis tundi. Mehed asusid teel Viimsist Leppneeme sadamast ja ujusid Prangli lõunapoolseima tipu Kiburikarini.

Ujumismaraton võeti ette täna ja homme toimuvate Prangli saare spordipäevade raames. Muuhulgas on spordipäevadel kavas ka kergejõustik, pallimängud ja laskmine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles