Jäätmejaamad võtavad vanapaberit tasuta vastu

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäätmejaam.
Jäätmejaam. Foto: Siim Kumpas

Jäätmejaamades võetakse elanikelt tasuta vastu paberit ja pappi, töötlemata puitu, vanametalli ja plaste ning muid taaskasutatavaid jäätmeid.


Samuti võetakse vastu suuremõõtmelisi ehitusjäätmeid (kivid, betoon jne), autorehve (kuni kaheksa rehvi korraga), pakendeid, lehtklaasi ja koduseid ohtlike jäätmeid, teatas Raepress.

Tagastatavad elektroonika seadmed peavad olema komplektsed. Mittekomplektseid külmikuid võetakse vastu ainult tasu eest - 150 krooni ühe külmiku eest. Vastu võetakse ainult selliseid taaskasutatavaid jäätmeid, mis on pärit kodumajapidamistest.

Artelli tänava, Paljassaare ja Suur-Sõjamäe jäätmejaamad on avatud kolmapäeviti, neljapäeviti ja reedeti kella 14-19 ning laupäeviti ja pühapäeviti kella 10-15. Pääsküla jäätmejaam on avatud esmaspäeviti, teisipäeviti ja reedeti kella 14-19; kolmapäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti kella 10-15 ning pühapäeviti kella 12-17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles