Tammsaare pargi võimalik pussitaja on endiselt vabaduses

Sandra Maasalu
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsib võimalikku tapjat Denis Monogarovit.
Politsei otsib võimalikku tapjat Denis Monogarovit. Foto: Politsei

Nädalavahetusel Tammsaare pargis toimunud pussitamisega pärast tagaotsitavaks kuulutatud 28-aastane väidetav miljonäripoeg Denis Monogarov on endiselt kadunud.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Tuulik ütles, et politseil pole Monogarovi asukoha kohta uusi andmeid.

Politsei tahab kindlaks teha Denis Monogarovi asukoha, et temaga rääkida. Denis on umbes 170 sentimeetrit pikk, tumedate juustega noormees. Veretöö ajal olid Denisil pealtnägijate sõnul jalas mustad viigipüksid, seljas valge särk ning must pintsak.

Õhtulehe andmetel on Monogarov kauplusteketi Viva Elektroonika omaniku Juri Monogarovi poeg. Noormees ise on kodu- ja kontoritehnika hulgimüügiga tegeleva ettevõtte mänedžer.

Firma kuulub krediidiinfo andmeil tema isale. Denis on aga nelja hinnalise korteri omanik Tallinna kesklinnas - Tornimäe kaksiktornidena tuntud kõrghooneis.

Ööl vastu laupäeva pussitati Tammsaare pargis surnuks 23-aastane mees. Juhtunu kohta on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku tapmise paragrahvi alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles