Mupo tegi Madonna kontserdi ajal paarkümmend parkimistrahvi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkimistrahvi kviitung.
Parkimistrahvi kviitung. Foto: Liis Treimann

Tallinna munitsipaalpolitsei (mupo) tegi teisipäeval Madonna kontserdi ajal Tallinna lauluväljaku piirkonnas paarkümmend parkimistrahvi

Mupo juht Kaimo Järvik märkis, et kuigi olukord parkimises oli trööstitu, oli linnapolitsei põhitähelepanu suunatud seekord korra hoidmisele taksonduses. «Mupo algatas taksoteenuse asjus kümneid menetlusi ja avastas ka piraattaksosid,» ütles Järvik BNS-ile.

Ta tõdes, et parkimine on suurüritustel väga tõsiseks probleemiks ning olukord on üsnagi trööstitu. «Olukorda aitaks leevendada paremini läbi mõeldud parkimis- ja liikluskorraldus ning tõhusam järelevalve,» ütles Järvik. Ta lisas, et suurürituste puhul korraldab parkimist selleks korraldaja poolt palgatud erafirma ning liikluseeskirjast kinnipidamise üle valvab riigi politsei.

«Parkimisreeglitest kinnipidamise üle teostavad jõudumööda järelevalvet mupo ja AS Ühisteenused. Valesti parkinud autode äravedamine on aga selliste massiürituste puhul vägagi raskendatud,» nentis Järvik.

Teisipäeval oli Tallinna lauluväljaku piirkonnas võimalik näha rohkelt valesti pargitud sõidukeid ning paljud autoomanikud jätsid oma autod kontserdi ajaks haljasaladele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles