Sotsiaalminister pakub Tallinnale abi töötusega võitlemisel

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalminister Hanno Pevkur.
Sotsiaalminister Hanno Pevkur. Foto: Peeter Langovits.

Sotsiaalminister Hanno Pevkur saatis Tallinna linnapeale Edgar Savisaarele kirja, kus pakub Tallinna linnavalitsusele koostööd tööturu ja ettevõtluse kontaktmessi «Tallinn töötab» läbiviimisel.


«Minister tänas linnapead kutse eest osaleda tööturu ja ettevõtluse kontaktmessil «Tallinn töötab» ning pakkus ministeeriumi koostööd nii messi korraldamisel kui ka läbiviimisel. Samuti teatas ta sotsiaalministeeriumi soovist anda messil inimestele kõikvõimalikku abi ja infot riigi pakutavate rahaliste toetuste ning muude teenuste kohta,» ütles ministeeriumi meedianõunik Jana Zdanovitš.

Pevkuri sõnul on majanduskriisi ajal väga oluline pakkuda igakülgset abi tööotsijaile, et nad leiaksid üles need võimalused, mis keerulistest aegadest hoolimata siiski olemas on. «Arvestades, et Tallinn on suurima registreeritud töötusega omavalitsus Eestis, on väga oluline anda abivajajatele parimat informatsiooni riigi poolt pakutavatest võimalustest ja toetada neid ettevõtlikke inimesi, kes on valmis oma äri alustama ning seeläbi uusi töökohti looma. See on võti, mis aitab meie majandusel taas jalule tõusta,» lisas minister.

Sotsiaalministeerium alustas sel kevadel tegevusi olukorra parandamiseks tööturul ümarlaudadega, kuhu olid kaasatud nii riigi, töötajate kui tööandjate esindajad. Ümarlaudade jätkuna korraldas Sotsiaalministeerium 6. juunil suure töömessi, kus osales suur hulk ettevõtjaid.

Töömessile järgnes tööseminaride sari üle Eesti, kus tutvustati uut töölepinguseadust ja jagati nõu tööotsijaile CV koostamise, interneti kasutamise, tööõiguste ja oma ettevõtte alustamise kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles