Madonna kontsert muudab pealinnas liikluskorraldust

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna teisipäeval Norra pealinnas Oslos toimunud kontserdil.
Madonna teisipäeval Norra pealinnas Oslos toimunud kontserdil. Foto: AFP / Scanpix

Järgmise nädala teisipäeval Tallinna Lauluväljakul toimuva Madonna kontserdi tõttu muudetakse Lauluväljaku ümbruses liikluskorraldust ja piiratakse sõidukiirust.

Suuremad muudatused on Narva maantee- Pirita tee- Smuuli tee vahelisel lõigul, mis on 4. augustil alates kella 17-st suletud kõikidele sõidukitele, va ühistransport ja erilubadega sõidukid, teatas Madonna kontserdi korraldaja BDG.

Alates 4. augusti hommikust on keelatud peatumine ja parkimine Lauluväljaku Mere väravate esisel parkimisalal ning Lasnamäe väravate kõrval asuvates parklates ja Narva maanteel Pirita tee - Smuuli tee vahelisel lõigul. Peatumine ja parkimine on keelatud ka Joa, Oru, Kuristiku ning Valgel tänaval.

Juhtidel palutakse järgida teedele paigaldatud viitasid ja liikluskorraldusvahendeid. Parkimine Lauluväljaku ümbruses saab olema raskendatud. Seoses sellega soovitavad kontserdi korraldajad jätta autod koju ja tulla kontserdile ühissõidukiga või jala.

Korraldaja palub Tallinna sõidukijuhtidel olla äärmiselt tähelepanelik, sest Tallinnasse on oodata oluline hulk välismaalt tulevaid kontserdikülastajaid, kes meie liikluses ei pruugi kõige paremini orienteeruda. Kõikidel liiklejatel, eriti aga Lauluväljaku lähistel liiklevatel inimestel tuleb arvestada täiendava ajakulu ning uue sobiliku marsruudi leidmisega.

Madonna Tallinna kontserdi lava ülesehituse tõttu palutakse autojuhtidel olla tähelepanelik ka 1. ja 2. ning 3. augustil, mil Lauluväljaku ümbrusesse on oodata esimesi fänne uudistama.

Ümberkorralduste kohta on juba enne sulgemist väljas kollased infotahvlid Narva maanteel enne Smuuli tänavat ning Pirita teed. Oluline on jälgida kõikvõimalikke liikluskorraldusvahendeid. Suletavatel ning nendega külgnevatel tänavatel elavad inimesed saavad liiklusreguleerijate loal oma kodutänavale sõita, kui parajasti on selleks ohutu olukord.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles