Mustamäe postkontor kolib Magistrali keskusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postkontor.
Postkontor. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval avatakse Magistrali keskuses uus Mustamäe postkontor, seni Sütiste tee 30 asunud kontor suletakse.

Väljastamist ootavad postisaadetised viiakse naabruses asuvasse Mustamäe kandekeskusesse (Sõpruse pst 209/211), kuhu saab sellele ise järele minna või lasta see lisatasuta tuua oma elukohta või sobivasse postkontorisse.

Kui varem pidi inimene postisaadetistele järele minema postkontorisse, siis nüüd on tal võimalik tellida kuni 50 kg kaaluv saadetis kandekeskuste teeninduspiirkondades omale sobivasse asukohta.

Mustamäe postkontori nimekastid viiakse Sütiste tee 30 asunud postkontorist üle Mustamäe kandekeskusesse, klientide aadressid ehk nimekasti numbrid säilivad. «Nõudmiseni» postisaadetised saab vastavalt kliendi soovile kätte kas postkontorist või kandekeskusest.

Alates 24. augustist kolib uude kohta ka Akadeemia postkontor - Tallinna Tehnikaülikooli uude majandus- ja sotsiaalteaduskonna hoonesse aadressile Akadeemia tee 3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles