Linn rajab Teatri väljakule marsruuttaksode peatuse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatri väljakul on ka praegu marsruuttakseode peatus, kuid see on ebamugav nii juhtide kui sõitjate jaoks.
Teatri väljakul on ka praegu marsruuttakseode peatus, kuid see on ebamugav nii juhtide kui sõitjate jaoks. Foto: Uwe Gnadenteich

Linnavalitsus remondib valmiva Solarise keskuse ümbruse tänavad ja ehitab keskuse Teatri väljaku poolsele küljele marsruuttaksode peatuse.


Möödunud nädalal avati riigihanke pakkumused Solarise ümbruse teede kapitaalremondi teostamiseks, teatas Raepress. Konkursile laekus kaks pakkumist ning võitjaks osutus AS Talter. Tööde maksumuseks kujuneb 3,8 miljonit krooni.

«Tööde käigus remondib linn Solarise keskuse ehitusprojekti alusel Sakala tänava lõigu Rävala puiestee ja Estonia puiestee vahel ja ehitab keskuse Teatri väljaku poolsele küljele marsruuttaksode peatuse,» ütles kommunaalametit kureeriv abilinnapea Deniss Boroditš. Ehitustöödega on kavas alustada augustis ning tööde lõpptähtaeg on 30.09. 2009.

Hetkel tehakse linna tellimusel ka Rävala puiestee taastusremonti Kentmanni tänava ja Kaubamaja tänava vahelisel lõigul. «Rävala puiestee tööde maksumus on 3,7 miljonit krooni ja valmimistähtaeg on samuti septembris,» lausus abilinnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles