Kadrioru sünnipäeva tähistatakse promenaadikontserdiga

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrioru park.
Kadrioru park. Foto: Artur Sadovski.

Täna tähistatakse Kadrioru asutamise 291. aastapäeva traditsioonilise peoga Kadrioru pargis, peale lasteürituste on kavas mitu kontserti, sealhulgas mullu taastatud promenaadikontsert, kus esinevad armastatud artistid.


Kella 11-14 on lapsed ja pered oodatud igasuvistele Lilleaiamängudele kunstimuuseumi juurde. Korraldatakse seikluslikke mänge ja viktoriine, pääs muuseumidesse on sel päeval sooduspiletitega.

Kella 12-15 toimub Noortepargis mänguturg, kuhu on oodatud kõik lapsed ja noored, kes tahavad vahetada või müüa vanu lelusid, mänge, plaate või raamatuid.

Kell 15 algavad kontserdid: siis esineb Lilleaias Mikk Dede kvintett, kell 16 laulab Kadrioru pargi muuseum-raamatukogus Nele Kadastik, keda saadab kitarril Saara Sadrak ja suur Kadrioru promenaadikontsert algab kell 17.

30. aastatel Kadriorus populaarne promenaadikontsertide traditsioon taastati mullu suvel.


Promenaadiorkestrit dirigeerib maestro Peeter Saul ja sünnipäevakontserdil astuvad üles Karl Madis, Sirje Puura, Väino Puura, Rauno Pehka, Anne Velli, Voldemar Kuslap, Silvi Vrait, Erich Krieger, Joel Steinfeldt, Eve Pärnsalu, Mait Maltis, Vello Orumets, ansambel Laine ja Boris Lehtlaan. Päeva lõpetab tantsupidu ansambli Justament saatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles