Elujooksja Kristjan Puusild jõuab kolmapäeval Tallinna

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elujooksja Kristjan Puusild.
Elujooksja Kristjan Puusild. Foto: Ants Liigus.

Ülehomme, 22. juulil jõuab tänavu suvel Eestimaale tiiru peale tegev jooksufilosoof Kristjan Puusild Tallinna ja kutsub siin kõiki sõltumata vanusest või sportlikust vormist enesega kaasa jooksma, et viia ellu motot «Leia joostes oma elu».


Kristjan Puusild paneb oma elujooksuga Tallinna 22. juulil liikuma, vahendas Raepress. Kolmapäeva hommikul kell kaheksa algab viiekilomeetrine sörkjooks Pirita spordikeskuse terviserajalt suusasilla (Lükati sillaga paralleelne) juurest ning lõpeb Russalka juures.

Õhtul kell kuus on Russalka juures kavas väike loeng, kus Elujooksja tutvustab oma projekti, läbielamisi ning filosoofiat, kell seitse algab samas start õhtusele distantsile, mis on ca 15 kilomeetrit pikk ja lõpeb Harkus.

Kaasa võib joosta ükskõik kui kaua ning endale vabalt valitud tempos. Tähtis on oma keha liigutades oma hinge tunnetada ning väärt mõtteid leida.

1. juunil alanud üheksanädalane Kristjan Puusilla jooksuseiklus läbi Eestimaa pakub lisaks jooksmisele võimaluse avastada Eestimaa paiku ja mõista, et jooks pole üksnes sport, vaid ka võimalus oma hinge ja vaimu arendamiseks.

Elujooks on heategevuslik projekt, mille eesmärgiks on populariseerida kodanike füüsilist ja vaimset tegevust, edendada tervist, pakkuda tasuta haridust ning võimalusi ja elamusi, mis muudavad inimeste elusid ning on tõukeks uute ideede sünnile.

Põhjalikumat infot elujooksu kohta leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles