Hõbemägi: poolik teeremont toob lisahääli

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun

Ajakirjanik Priit Hõbemägi pakkus, et Tallinnas Stroomi randa viivat teed remonditakse alati üsnes osaliselt seetõttu, et see toob linnas võimul olevale Keskerakonnale lisahääli.


Ta väitis Kuku raadio «Keskpäevatunni» saates, et jupp haaval parandades saab näidata seal kandis elavatele venekeelsetele valijatele, kui tegus linnavalitsus on.

«Seda ei parandata päriselt ära selle pärast, et kogu aeg oleks võimalik tulla masiantega, pritsida graniidikillustikku sinna peale ja näitdata, et midagi on jälle tehtud,» pakkus Hõbemägi.

Saates viibinud ärimehe Rein Kilgi sõnul Tartu sarnasest ega otsesemast valimiskampaaniast märke pole.

Tema sõnul käivad sahinad, et Reformierakonnal on lausa kolm isikut, kelle suurte plakatitega võidakse tartlaste hääli püüdma panna. Need oleksid ekslinnapea Laine Jänes, praegune meer Urmas Kruuse ning europarlamendist naasev Toomas Savi.

Hõbemägi pakkus, et Toomas Savi plakati nägemine mõjub siiski inimestele pigem ehmatusena, kuid leidis teisal, et äkki ongi eesmärk, et inimesed ehmatavad, lähevad kabiini ja valivad Savi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles