TTÜ populaarsusedetabelit juhivad majandus- ja IT-erialad

Sandra Maasalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osa vastuvõtust TTÜsse on lõppenud.
Osa vastuvõtust TTÜsse on lõppenud. Foto: Peeter Langovits.

Tallinna Tehnikaülikooli nõutuimad erialad on majandus- ja sotsiaalteaduskonna erialad, informaatika ja infotehnoloogia.

Bakalaureuse-, inseneri- ja rakenduskõrgharidusõppe populaarsemad on majandus- ning sotsiaalteaduskonna erialad, äriinfotehnoloogia, informaatika, tööstus- ja tsiviilehitus ning logistika.

Magistriõppes on kõige enam esitatud avaldusi informaatika, tootearenduse ja tootmistehnika, äriinfotehnoloogia ja majandusteaduskonna erialadele. Doktoriõppes on
aga populaarseimad infotehnoloogia, majandus- ja mehaanikateaduskond.

Täna kell lõppes Tallinna Tehnikaülikoolis dokumentide vastuvõtt magistri- ja doktoriõppe kohtadele. Eile lõppes vastuvõtt bakalaureuse-, inseneri- ja rakenduskõrgharidusõppe tasuta kohtadele.

Sel aastal esitati TTÜsse rekordarv sisseastumisavaldusi, viimase kümne aasta jooksul pole see ületanud 10 000. Dokumentide vastuvõtu jooksul 25. juunist kuni 10. juulini laekus kokku 10 542 avaldust.
Bakalaureuse-, inseneri- ja rakenduskõrgharidusõppesse esitati 7 760 avaldust, magistriõppesse 2 442 ja doktoriõppesse 340 avaldust.

Riigieelarvelistele õppekohtadele võtab TTÜ sel aastal vastu 2 134 üliõpilast, neist 1 360 bakalaureuse-, inseneri- ja rakenduskõrgharidusõppesse, 712 magistriõppesse ja 62 doktoriõppesse.

Bakalaureuse-, inseneri- ja rakenduskõrgharidusõppesse riigieelarvevälistele ehk tasulistele õppekohtadele ja kaugõppe erialadele saab avaldusi esitada veel kuni 12. augustini. Avatud
ülikooli õppesse soovijailt oodatakse dokumente 24. augustist kuni 22. septembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles