Iru hooldekodu renoveerimine läheneb lõpule

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hooldekodu.
Hooldekodu. Foto: Sille Annuk.

Seoses Iru hooldekodu renoveerimistöödega ajutiselt Valgamaale Hellenurme hooldekodusse ümber kolitud vanurid on nüüdseks tagasi oma Iru kodus.


«30 Hellenurmest naasnud vanurit naudivad nüüd vastrenoveeritud ja uue sisustuse saanud elukorpuses suve. Oleme ehitustöödega jõudnud lõppjärku. Kohe on algamas saali remont ja fuajee ümberehitus. Hooldekodu saab veel ka ühe täiendava lifti, mille paigaldamiseks vajalike töödega on samuti algust tehtud. Eriti ootame fuajee ja peasissekäigu valmimist, sest see peaks majale hoopis teise ilme looma,» ütles Iru hooldekodu direktor Terje Salo.

Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul on linn kümne aastaga Iru hooldekodu renoveerinud enam kui 100 miljoni krooni eest, neist viimasel kolmel aastal on sellesse investeeritud kokku 42 miljonit krooni, tänavu on hooldekodu töödeks linnaeelarvest eraldatud 18,5 miljonit krooni.

Iru hooldekodus on 350 voodikohta ühe- kuni neljakohalistes tubades. Hooldekodu elanikest vajab enamik nii üldhooldust kui ka õendusabi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles