Stroomi ranna noortekeskuses algas foto- ja videokonkurss

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortekeskuse üritus Stroomi rannas.
Noortekeskuse üritus Stroomi rannas. Foto: Ranna noortekeskus

7. juulist 7. augustini toimub Ranna noortekeskuse raames foto- ja videokonkurss «Kaader 1, duubel 3, Action!», kuhu oodatakse noorte enda tehtud pilte ja videosid rannas toimuva kohta.


Iga nädala neljapäeval võetakse konkursipilte ja -videosid vastu Stroomi rannas Ranna noortekeskuse peatelgis. Nädala parimad pildid ja videod laetakse üles Ranna noortekeskuse blogisse ning parimate tööde autoritele on välja pandud erinevad meened.

Pilte ja videosid võib teha nii fotoaparaadi kui ka mobiiltelefoniga. Pildil või videol peab kajastuma see, et tegemist on Ranna noortekeskuse raames korraldatud konkursiga.

Ranna noortekeskus on Tallinna Noorsootöö Keskuse iga suvine üritus, mil noortekeskused kolivad suveks Stroomi randa, et teha noorte suvi huvitavamaks. Ranna noortekeskuse tegevused toimuvad kolm korda nädalas: teisipäeviti, kolmapäeviti ja neljapäeviti kella 12-16.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles