Suvitajad rikuvad Pirital parkimiskorda

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikluskorraldajad Pirital.
Liikluskorraldajad Pirital. Foto: Raepress

Soojad ilmad toovad Piritale suvitajaid, kellest paljud pargivad autod rannametsa või haljasaladele.

«Mul on hea meel, et vaidlustes linna ja transpordiametiga suudeti jõuda nii kaugele, et Pirita rannapiirkonnast ja kodutänavatelt tasuline parkimine kadus,» ütles Pirita linnaosa vanem Tiit Terik, lisades, et rannakülastajatele on sellel aastal loodud mitmeid võimalusi auto parkimiskorrale vastavaks ning mõistlikuks parkimiseks, mis ei kahjusta Pirita linnaosa heakorda, vahendas Raepress.

Tasuta parkimisvõimalused on rannahoone ning Pirita kloostri ees, Pirita Vabaaja Keskuse ning linnaosa valitsuse kõrval.

Pirital teostab parkimise üle järelvalvet munitsipaalpolitsei.

«Valesti parkimine on tõsine probleem, sest see häirib liiklust ning on ohtlik. Rahatrahviga kutsume autojuhte korrale täitma liikluseeskirja nõudeid,» ütles munitsipaalpolitsei juhataja Kaimo Järvik.

Inimeste suunamiseks töötab suvel rannapiirkonnas neli helkurvestides liikluskorraldajat, kes suvitajaid tühjadele parkimiskohtadele juhatada oskavad.

Linnaosa vanem paneb kõikidele suvitajatele südamele, et jälgitaks liiklusmärke ning autod pargitaks vaid sinna, kuhu on lubatud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles