Tallinna maratonil antakse välja linnapea karikas

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakpoolne karikas on kiireimale tallinlasest meesmaratoonarile ja parempoolne naismaratoonarile.
Vasakpoolne karikas on kiireimale tallinlasest meesmaratoonarile ja parempoolne naismaratoonarile. Foto: Raepress

Nädalavahetusel toimuval Tallinna maratonil antakse tänavu esmakordselt välja linnapea karikas.


«Esimest korda me anname nädalavahetusel toimuval Tallinna maratonil välja linnapea karika. Karikas antakse parimale Tallinna mehele ja parimale Tallinna naisele täispikas maratonis,» rääkis linnapea Edgar Savisaar tänasel linnavalitsuse pressikonverentsil.

Meeste ja naiste karikas on kujult ühesugused, meeste oma on tumedam. Tallinna maraton on suurim rahvaspordiüritus Eestis, kus osaleb üle 20 000 inimese 40 riigist.

«Me tegime esmakordselt neli nädalat enne maratoni Tallinnas eeltreeninguid, kus juhendajad ja treenerid aitasid huvilistel valmistuda. Ma ka osalesin nendel kõndidel ja inimesi oli seal täitsa palju. Meie eesmärk oli lisaks maratoni ettevalmistamisele tutvustada ka Tallinna erinevaid spordiradasid ja tervisespordiga tegelemise võimalusi. Ma usun, et nii mõnigi nendest kohtadest, mida varem ei teatud, on nüüd paljudele tuttav,» lausus Savisaar.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles