Teravad kivid Pirita rannas lõhuvad jalgu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita rand.
Pirita rand. Foto: paparatso

Rannakülastajad leidsid Pirita ranna kaldast paar meetrit eemal, kus vesi ulatub põlvedeni, ehitusprahti meenutavate teravate kivitükkidega kaetud kohti.

Tallinna esindusranda on sel kevadel tekkinud paarimeetrised teravate kividega laigud, mis segavad inimestel ujuma minna.

Leonardo Pihlakas, kes juba aastaid on ranna ääres jooksmas käinud, sõnas, et leidis kahtlased kivitükid paar kuud tagasi. Tema tähelepanu püüdsid kivide teravad nurgad, mis eristavad neid tavapärastest merekividest.

Teravast kiviklibust häiritud inimesed linnaosavalitsuse poole pöördunud ei ole. Seepärast kuulsid ametnikud juhtunust esmakordselt eile lõunal.

Pärast Postimehe teadaandmist viis Pirita linnaosavalitsuse linnamajanduse osakond läbi kiire uurimise, millest spetsialistide hinnangul ilmnes, et tegemist on siiski loodusliku kiviga.

Loe lähemalt Postimehe paberversioonist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles