Galerii: Tallinna Ülikool alustas uut õppeaastat

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Ülikoolis 2. septembri keskpäeval peetud avaaktusel tervitasid vastseid tudengeid, kraadiõppureid ja õppejõude TLÜ rektor professor Tiit Land, TLÜ üliõpilaskonna juhatuse esimees Enelin Paas ning kommunikatsioonijuhtimise professor Kaja Tampere.

Tallinna Ülikoolis alustab õpinguid ligi 2800 uut üliõpilast, seda on rohkem kui kevadel prognoositud. Kasvanud on ka magistriõppesse astunute hulk – sel sügisel alustab ligi 900 uut magistranti. Kokku algab uus õppeaasta Tallinna Ülikoolis rohkem kui 10 000 üliõpilasele.

Rektor tutvustas aktusel Tallinna Ülikooli uusi professoreid, kes on valitud ametisse viimase aasta jooksul ja annab neile üle professorisallid.  Esmakordselt astuvad TLÜs profesoriametisse eesti keele kui teise keele professor Anastassia Zabrodskaja,  infoteaduse professor Sirje Virkus, kommunikatsioonijuhtimise professor Kaja Tampere, 
kunstiteraapiate professor Eha Rüütel,  matemaatika professor Mart Abel, rahvusvaheliste suhete ja Euroopa õpingute professor Mika Aaltola,  sotsiaaltervishoiu professor Merike Sisask.

Aktuse lõpetas kontsert, kus esinesid Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli muusikud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles