Linnavalitsus avas Soo tänava kohe, kui jäi lindilõikamisest ilma

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soo tänava ehitustööd on lõppenud ja tee on justkui valmis, kuid liiklusele on see endiselt suletud.
Soo tänava ehitustööd on lõppenud ja tee on justkui valmis, kuid liiklusele on see endiselt suletud. Foto: Andres Haabu

Soo tänav, mille algust ehtis veel 28. augustil sissesõitu keelav märk lisateatega erandist kohalikele sõidukitele, oli samas valmidusastmes juba 16. augustil.

Telliskivi Seltsi teatel otsustati tänav ise liiklusele avada. «Kui meie plaan oli teatavaks tehtud, lasi linn lindilõikamiseta autod ja bussiliikluse tänavale päevapealt. Raepress (Tallinna linnavalitsuse pressiosakond - toim.) tegi sellest ka tagasihoidliku teate,» jagas Telliskivi Selts Soo tänava pikale veninud avamise telgitaguseid.

Tallinna linnavalitsus oli nimelt plaaninud avada tänava oma delegatsiooni lindilõikamisega, mistõttu seisis valmis tänavalõik praktiliselt suletuna paar nädalat.

Soo tänav avati liiklusele 30. augustil. Päev varem kirjutas Tallinncity uudise, milles juhtis tähelepanu pikalt suletuna hoitud, kuid täiesti sõiduvalmis tänavale.

Telliskivi Selts avab Soo tänava pidulikult järgmisel kolmapäeval. Lindilõikamine toimub kell 19 Rimi poolse tänava otsas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles