Kadrioru pargis saab treenida Tallinna maratoniks

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrioru park
Kadrioru park Foto: Toomas Huik

Laupäeval, 31. augustil toimub Kadrioru pargis SEB Tallinna Maratoni eeltreeningute sarja viimane treening algab kell 11. Treeningule oodatakse nii jooksjaid kui kepikõnni harrastajaid. Kogunetakse Kadrioru staadioni pargipoolses autoparklas.

Soojendusvõimlemise järel alustatakse ühist treeningut. Kohal on treenerid, kes jagavad nõuandeid, kuidas õigesti ja tervislikult joosta ning kõndida. Samuti saab kontrollida oma tervisenäitajaid, juua spordijooke ning osaleda sportlike auhindadega loteriis. Kohapeal on võimalik isikut tõendava dokumendi alusel ka käimiskeppe laenutada.

Tallinna maratoniks ettevalmistavad treeningud on toimunud augustikuu laupäeviti Tallinna erinevatel terviseradadel. Eeltreeningute sarja esimene treening toimus 10. augustil Pirita Spordikeskuses, 17. augustil treeniti Nõmmel ja eelmisel laupäeval Järve metsas.

Baltimaade suurim spordiüritus – SEB Tallinna Maraton - toimub pühapäeval, 8. septembril. Mullu osales Tallinna maratoni ja sügisjooksu erinevatele distantsidele kokku üle 18 000 liikumisharrastaja 37 riigist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles