Algas Nõmme tee ja Pärnu maantee remont

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu remonditakse ära Pärnu maantee lõik, mis jääb Laane ja Hiiu tänavate vahele.
Tänavu remonditakse ära Pärnu maantee lõik, mis jääb Laane ja Hiiu tänavate vahele. Foto: Peeter Langovits.

Tee-ehitajad tegid täna algust Nõmme tee kolmanda etapi ja Pärnu maantee teise etapi rekonstrueerimistöödega.


Nõmme tee Linnu tee ja Tammsaare tee vahelise lõigu rekonstrueerimistööde tõttu on liiklus, sealhulgas bussid nr 17 ja 17A ümbersõidule suunatud, teatas Raepress. Nõmme tee kolmanda etapi rekonstrueerimise maksumuseks kujunes 22,4 miljonit krooni.

Esimene lõik Nõmme teest (Kotka tänavast kuni Tedre tänavani) rekonstrueeriti 2007. aastal, mullu sai uue ilme Tedre tänava ja Linnu tee vaheline lõik. «Sügiseks on enam kui 2,5 kilomeetri pikkune Nõmme tee kogu ulatuses uue teekate saanud, korralikult valgustatud ning uute valgusfooridega ja kergliiklusteedega varustatud,» ütles abilinnapea Deniss Boroditš.

Plaanide kohaselt kestavad teetööd Nõmme teel oktoobri keskpaigani. Koostöös AS-iga Tallinna Vesi uuendatakse rekonstrueerimise käigus ka vee- ja kanalisatsioonitrassid ning rajatakse sadevete kanalisatsioon.

Pärnu maantee Laane ja Hiiu tänava vahelise lõigu rekonstrueerib AS Nordecon Infra. Liiklus, sealhulgas bussid nr 20 ja 27 on teetöödega seoses ümbersõidule suunatud.
Pärnu maantee teise etapi tööde maksumuseks kujunes 39,1 miljonit krooni. Teetööd Pärnu maanteel kestavad septembri lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles