Lapsevanema ettepanek: suurüritused peaksid olema alla 12-aastastele keelatud!

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol olev laps ei ole looga  seotud ning pilt on illustratiivne.
Fotol olev laps ei ole looga seotud ning pilt on illustratiivne. Foto: Corbis / Scanpix

Tallinncity poole pöördus nädalavahetusel üks nördinud lapsevanem, kelle sõnul näeb ta pidevalt, kuidas vanemad tassivad suurüritustele kaasa lausa sülelapsi. Lapsevanema sõnul ei tohiks niisugust asja lubada, sest see tekitavat lapsel stressi.

«Nägin Robbie Williamsi kontserdil jälle mitu korda, kuidas vanemad tirisid käe otsas hirmunud last, tollel nutuvõru suu ümber. Lausa beebisid oli kaasa võetud, kuigi väljakul oli kümneid tuhandeid inimesi, müüdi alkoholi jne. Minu arvates ei tohiks lapsi taolistele suurüritustele, näiteks suured lärmakad staadionikontserdid või mürarikkad spordivõistlused kaasa võtta,» leidis lapsevanem.

«Lastele ei jää sellest ju muud elamust kui lärm, joobes inimesed ja hirm, et rahvamass nad jalge alla tallab, seega minu ettepanek oleks, et taolised üritused oleks alla 12-aastastele ka koos saatjaga juba korraldaja poolt keelatud. Iseasi on perepäevad, üritused, kus on olemas spetsiaalne lasteala väiksematele külastajatele või siis laulupidu.»

Hea lugeja, mida arvad – kas suurürituste korraldajad peaksid keelama laste kaasavõtmise?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles