Teeremondid saadavad kesklinnas ja Lasnamäel bussid ümbersõidule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnaliini buss.
Linnaliini buss. Foto: Cisse Noormets.

Seoses Kentmanni tänava ja Kaubamaja tänava ristmike vahelise Rävala puiestee kesklinna sõidusuuna sulgemisega taastusremonttööde teostamiseks sõidavad liinibussid ajutiselt teist marsruuti, samuti sõidavad bussid ligi kuu aega muudetud marsruuti pidi Lasnamäel Kärberi tänava autobussipeatuse asukoha muutmise tõttu.

Kesklinnas sõidavad pühapäeval tööpäeva algusest kuni tööpäeva lõpuni ja teisipäeval kella 12.00-st kuni neljapäeva tööpäeva lõpuni autobussiliinid teeremondist mööda alljärgnevalt:

* Autobussiliinid nr 3, 16, 17, 17A ja 54 kesklinna suunal sõidavad Liivalaia tänav, Rävala puiestee ja Teatri väljak.

* Autobussiliinid nr 3, 15, 16, 17, 17A ja 54 linnast väljuval suunal sõidavad Teatri väljak, Rävala puiestee, Kentmanni tänav, Kauka tänav ja Lembitu tänav (autobussiliin nr 15 Liivalaia tänav ja Tartu maantee).

Lasnamäel suunatakse autobussid ümber seoses K.Kärberi tänaval kesklinna sõidusuunal paikneva Kärberi autobussipeatuse ajutise asukoha muutmisega.

Seetõttu sõidavad alates esmaspäeva kella 9-st kuni 31. juuli kella 24-ni liinide nr 51, 53, 58 ja 68 autobussid kesklinna suunal ümbersõidule Kärberi tänav, Kärberi tänava ja Laagna tee ühendustee ja Laagna tee, tehes ajutise kesklinna suunalise K.Kärberi autobussipeatuse K.Kärberi tänava ja Laagna tee ühendusteel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles