Robbie Williamsi fänn: unistan temaga koos esinemisest!

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irakli, Robbie Willamsi fänna võitis laulja FB lehe fännimängu
Irakli, Robbie Willamsi fänna võitis laulja FB lehe fännimängu Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Noore grusiini Irakli Maruashvili (23) versioon Robbie Williamsi loost «Supreme» kõlab originaalile sedavõrd sarnaselt, et pole imestada noormehe populaarsus Robbie Williamsi Facebooki lehel väldanud videovõistlusel – just tema oli üks fännidest, kes publiku soovil Tallinna kontserdile ja lauljaga kohtuma lennutati.

Pühapäeva pärastlõunal, kui Tallinncity Irakliga kesklinnas kohtus, oli noormees muljetest elevil ning naeratab, Tallinna vaid ülivõrdes kiites. «Siin on palju ägedam kui oleksin uneski ette kujutanud,» muljetas ta.

Populaarne nii kodumaal Gruusias kui ka mujal, iseäranis Ukrainas pärast silmapaistvat esinemist sealses superstaarisaates, ootab musikaalne Irakli kohtumist aga oma iidoli Robbie Williamsiga. «Tegelikult sai see alguse emast, kes on Robbie fänn,» rääkis mees. Just ema soovitas talendishowdes aktiivselt kaasa löönud noormehel Robbie Williamsi muusika poole pöörduda ja sellest sai sügav kiindumus. «Tema muusika puudutab suurt hulka inimesi emotsionaalselt, ta oskab seda edasi anda,» leiab noormees.

Unistab ta samasugusest tähelennust? Ma ei mõtle nii, et tahakasin saada sama kuulsaks või kuulsamaks kui Robbie,» pajatas ta. «Oluline on teha seda, millesse usud ja ka mina tahan inimeste, masside meelt lahutada.» Noormees tunnistab, et ta unistuseks oleks kunagi koos Robbie Williamsiga koos laval esineda. «Tahaksin koos temaga laulda nii vanemaid kui uuemaid lugusid,» avaldab noormees oma südamesoovi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles