Galerii: Robbie Williamsi fännide kohtumine Tallinnas

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

 Pühapäeval kohtusid Tallinnas Robbie Williamsi Facebooki lehel väldanud videovõistluse kümme võitjat,  kellel on kontsertfilmis «Robbie Williams – Live in Tallinn» samuti oma roll. Filmivõtted olid pühapäeva õhtul Tallinna kesklinnas igatahes täies hoos.

Facebooki kaudu toimunud avaliku hääletamise võitsid Irakli Gruusiast, Petra Belgiast, Alan Inglismaalt ning Gloria ja Angelica Itaaliast. Žürii poolt valitud viie võitja hulgas olid Antonella Itaaliast, David Kanadast, Della Inglismaalt, Magdalena Hollandist ja Katrin Eestist. Võitjad külastavad Robbie Williamsi kontserti Tallinnas, kohtuvad staariga isiklikult ning osalevad Eestit tutvustavas eriprogrammis ja osalevad mõistagi ka kontsertfilmi võtetel.

Võttegrupi liikmeks oli tuntud filmiinimeste seas asjatundlikult helimikrofoniga toimetav Riigikogu liige ja EMTAs kompositsiooni ja elektronmuusikat tudeeriv Imre Sooäär, kelle sõnul sooritab filmiprojektis seal ülikooliõpingutes vajalikku suvepraktikat.

3,9 miljoni fänniga Robbie Williamsi Facebooki lehel toimunud videovõistlusel osalemiseks tuli salvestada ja üles laadida minutipikkune video, kus selgitatakse, kuidas Robbie muusika on fänni elu mõjutanud. Kokku laekus võistlusele 332 videot 75 eri maailma riigist. Kampaanialeht kogus ligi 130 000 unikaalset külastust ning võistlusele esitatud videote poolt andsid Facebooki kasutajad kokku ligi 30 000 häält. Kampaaniat rahastab EAS Euroopa Regionaalarengu Fondist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles