Tallinna vanalinnas avas uksed luksuslike brändide pood

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Baltikumi juhtiv moekaupademüüja Apranga Grupp avas täna Tallinnas uue moebrändide poe Nude, kus on esindatud mitmed luksuskaubamärgid nagu Gucci, Dolce & Gabbana, DSquared2 ja Ralph Lauren.

« Varasemate Burberry frantsiisikaupluste avamised on süstinud julgust jätkata luksuskaupade müümisega ning seda suunda hoides arendada tulevaid uusi projekte kõigis kolmes Balti riigis,» sõnas Apranga Grupi peadirektor, Rimantas Perveneckas.


Üle poole miljoni eurost investeeringut nõudev 350 ruutmeetrine kauplus asub Tallinna vanalinnas, Burberry poe vastas. Kaupluse kujunduse on loonud tuntud Itaalia arhitekt, Ivana Ivernizzi oma stuudioga, keda aitas valgustuse kujundamisel Balestreri stuudio. Interjööri looja, Ivernizzi, lähtus kontseptsiooni loomisel kahest suunast: imperiaalsest stiilist inspireeritult viisakast ja hubasest, mis toob esile tumeda puidu taustal riiete siluette, ning tugevast ja geomeetrilisest, mis ilmestab valgusemängu lael ja seintel.
Hetkel kuulub Apranga Grupi kaubandusvõrku 143 poodi: 92 Leedus, 38 Lätis ja 13 Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles