Tallinnas põles ära kaks liinibussi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Uwe Gnadenteich

Eile kell 15.57 sai häirekeskus teate tulekahjust Peterburi tee 73 asuvast Tallinna Autobussikoondise (TAK) parklast.


Seal olid süttinud kaks liinibussi. Teatas päästeameti pressiesindaja. Ühe bussi kütusepaak plahvatas ning sellest süttisid veel kolm bussi.


TAKi suhtekorraldusjuhi Sirje Rohti sõnul said kaks bussi põlengus nii tugevalt kannatada, et neid pole võimalik enam taastada. «Kuid busside täpsem ülevaatus peab selgitama, kuivõrd on kahjustada saanud mootor, sillad või muud detailid ja neid on võib-olla võimalik varuosadena kasutada,» lausus Roht.

Ta lisas, et veel kaks bussi said kergemaid kahjustusi ja neist saab peale remonti veel asja. Viiendal bussil aga sulasid kuumuse käes vaid tuled ära.

Põlengu põhjuste kohta ei osanud Roht midagi öelda. «Tegemist on 15 aasta vanuste kasutatud bussidega. Buss, millest põleng alguse sai, saabus eelmisel õhtul kella 21 paiku liinilt tagasi garaaži ja oli selleks hetkeks üle 20 tunni parklas seisnud,» lausus ta.

Päästeamet andis peale kustutustööde lõpetamist asja uurimise üle Põhja politseiprefektuurile, kes alustas juurdlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles