Legendaarne ööklubi Lucky Luke äratatakse ellu

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kakskümmend või veidi enam aastat tagasi oli kümme Soome marka suur raha, Adidase dressipükste säärest välgatas valge sokk ja saloon-ööklubi Lucky Luke’is vehiti Kuldse Trio saatel moodsaid tantse. Nüüd puhuvad pealinna noored klubitajad omaaegsele menukohale taas elu sisse.

Ööklubi, mis ametlikult alles septembrikuus avatakse, kannab nime «Uus Lucky Luke». Välisvaade on tõeline nostalgialaks: sissepääs ikka samas, kus sabatasid üheksakümendate tantsupeolised.  Sisemust on aga uued omanikud pidanud kõvasti vuntsima: uued WCd, koridoride remont, parandada tuli tilkuv katus ja vahetada välja aknad, et klubi sisemusest avaneks vaade merele, lisaks veel tänapäevane heli- ja valgustussüsteem – kokku umbes 30 000 -50 000 eurot maksma läinud investeering.

«Uue Lucky Luke’i» vedaja Viviani sõnul hakkavad reedeti küll klubis toimuma noortepärasemad peod, kuid laupäevaõhtud kuuluvad endisaegsetele klubihuntidele: kõlab Eesti tantsumuusika ja esinevad bändid, oodatud on 30+ publik. Praegu saab kohvi ja napsu klubi väliterrassil: õlu ja siider maksavad 3, viin mahlaga sõltuvalt joogi suurusest 4-7 eurot.

Viviani sõnul käib «Uue Lucky Luke’i» juures praegugi palju uudistajaid. «Isegi selliseid turiste käib, kes kunagist menukat klubi mäletavad,» räägib ta. Endisi aegu meenutavad aga jalaga jäätisekausid, millest tänastelegi klientidele maiust serveeritakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles