Tallinna tänavatel jätkuvad suuremahulised teetööd

Anna Ploompuu
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere läks mees teetöid tegevale mehel kallale. Foto on illustratiivne.
Rakvere läks mees teetöid tegevale mehel kallale. Foto on illustratiivne. Foto: Eeva Kaun

Teisipäeval, 13. augustil jätkuvad Tallinnas suuremahulised tänavate ehitustööd Ülemiste liiklussõlmes ja Tartu maanteel. Remonditööde käigus suletakse ajutiselt mitmeid Tallinna tänavaid.

Soo tänav on tavaliiklusele suletud, elanikele on ligipääs tagatud. Taastusremonti teostatakse Tehnika tänaval (lõigus Toompuiestee – Pärnu mnt) ning Seli asumi kvartalisisestel teedel.

Harju ja Kullassepa tänaval, J. Sütiste tee 7 juures oleva kvartalisisesel sõiduteel ja parklas ning Nõmme tee 19, 23 ning Vindi 18 vahelisel alal jätkuvad teede rekonstrueerimistööd.

Samuti jätkatakse Telliskivi tänava (lõigus Kopli tänav – Ristiku tänav) ning Taani kuninga aia Dannebrogi lipu terrassi ja trepistike rekonstrueerimistöid. 

Alustatakse Astangu tänava (lõigus Astangu tänav 22 kuni ringristmik) taastusremonttöödega.

AS Tallinna Küte küttetrassi ehitustööde tõttu on liikluskorralduslikud muudatused Ahtri tänaval kuni 15.08.2013. Töid teostakse lõigul Jõe tänav kuni Mere pst.

Metsa tänaval ja Sambla tänaval teostab Watercom OÜ vee- ja kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimistöid, mistõttu on suletud Metsa tänav vahemikus Hiiu tänav ja Pargi tänav ning Sambla tänav vahemikus Metsa tänav ja Raudtee tänav.

Elektrilevi OÜ elektrikaabli paigaldustööde tõttu on osaliselt suletud Vana-Kalamaja tänav.

AS Tallinna Küte soojustrassi ehitustööde tõttu on suletud Meleka tänav. Elanikele on ligipääs tagatud.

Tallinna linnavalitsus vabandab võimalike ebamugavuste pärast teetööde piirkonnas ja palub järgida ümbersõidule suunamiseks paigaldatud liiklusmärke ja liiklusreguleerijate korraldusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles