Patareiv pakkus elamusi ka kõige pirtsakamale tantsulõvile

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba viiendat aastat järjest toimus Kalamajas Patarei vangla territooriumil meeleolukas elektroonilise tantsumuusika festival Patareiv.

Vabariigi uhkemate graffititega kaunistatud Patarei vangla territooriumil sai nautida nii karmimat kui ka meloodilisemat reivimuusikat. Mitu erinevat lava pakkusid muusikaelamust ka kõige pirtsakamale tantsulõvile.

Vangla juhi Andrus Villemi sõnul on ürituse korraldamine iga aastaga muutunud keerukamaks, päästeameti nõuded muudkui aga karmistuvad.

Andrus Villemi sõnul ei ole Patareiv kunagi olnud agressiivsete inimeste jaoks, pigem nauditakse lahjemat alkoholi ning tantsitakse päikesetõusuni.

Patareivil esines artiste Islandilt, Suurbritanniast, Hollandist, USAst, Venemaalt ning loomulikult ka Eestist.

Kohalikele Patareiv erilist meelehärmi ei valmista, sest muusika läbi müüride ei kostu. Küll aga kipuvad öörahu rikkuma vangla ette parkivad noorukid, kelle autokõlaritest kostuv häirib ümberkaudsete elanike und.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles