Solarise kino

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarise kino
Solarise kino Foto: Kultuurikava.ee

Milline on maailma kõige parem kino? Meie usume, et maailma parim kino on siinsamas Tallinnas ja selle nimi on Solaris Kino. Teeme seda mitte endale, vaid Sulle ja Sinu sõpradele. Kõigile. kes oskavad ja tahavad kinokunsti nautida. 

Meie missioon on olla kvaliteedimärk ja teerajaja nii Eestis kui kogu lähiregioonis. Pärast suuri tehnilisi arendustöid on Solaris Kino regiooni esimene täisdigitaalne kinokeskus, millega suudavad konkureerida vaid üksikud parimad kinod maailmas. Pingutame iga päev, et pakkuda Solaris Kino külalistele maailma parimat kinoelamust. Uuendused  on esiteks toonud kõikidesse Solaris Kino saalidesse maailmaklassi Dolby 3D täisdigitaalse kinosüsteemi koos teravaima graafika ja rabavate värvidega. Selleks paigaldasime saalidesse uusimad suure valgusjöuga Barco ja NEC teise põlvkonna digikino projektorid. Teiseks on külastajate ettepanekutest lähtuvalt kõikides kinosaalides senisest kohati isegi kaks korda suuremad seinast seinani ulatuvad uued ekraanid. Kolmandaks on esimesena Euroopas kasutusele võetud Meyer Sound Laboratories ülidetailne Cinema Experience helisüsteem nüüd Dolby Surround 7.1 valmidusega.

Kokkuvõttes on Solaris Kino nüüd täielikult varustatud maailma parima kinotehnikaga, mis toob filmid Eesti vaatajateni täpselt sellises kvaliteedis, nagu need on loodud.  

Solarise keskuse teisel ja kolmandal korrusel asuvas Solaris Kinos on kokku 7 tipptasemel saali, teiste seas Eesti suurim kaasaegne kinosaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles