Kumu auditoorium

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kumu auditoorium
Kumu auditoorium Foto: Kultuurikava.ee

Kumu auditoorium – isemoodi näitusesaal



Kumu auditoorium on kunstimuuseumi mõtteline pikendus ja sisuline laiendus, mille tegevuse põhialused on seotud majas toimuvate näitustega ning mille eesmärgiks on olla küll veidi teiselaadse programmiga, kuid siiski üks Kumu näitussaalidest. Et Kumu täidab sisulise ülesehituse poolest kaht funktsiooni, olles nii rahvusgalerii kui ka kaasaegse kunsti muuseum, on auditooriumi programm tunduvalt laiapõhjalisem.


Multifunktsionaalne saal on kaasaegsete heli-, video-, kino- ja valgussüsteemide ning hõlpsasti ümberkohandatava parkettpõrandast lavaga suurepäraseks eelduseks nõudlike kunstisündmuste - kontsertide, tantsu- ja teatrietenduste, filmiõhtute või teaduskonverentside läbiviimiseks. Lisaks 245 kohalisele auditooriumile on kasutada ka 15 kohaline koosolekuteruum ning kaks digitaalsüsteemil põhinevat tõlkekabiini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles