A. Le Coq Arena

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A. Le Coq Arena
A. Le Coq Arena Foto: Kultuurikava.ee

A. Le Coq Arena on Eesti modernseim ja suurim jalgpallistaadion, Eesti jalgpallikoondise kodu. Tallinnas Lillekülas asuv treeningkompleks sisaldab UEFA ning FIFA nõuetele vastavat esindusstaadionit, kahte naturaalse muruga treeningväljakut ning kahte kunstmuruga kaetud treeningväljakut.


A. Le Coq Arena mahutavus on 9692.



2001. aastal valminud A. Le Coq Arena on oma lühikese ajaloo vältel võõrustanud tippjalgpalli riike (Inglismaa, Hispaania, Türgi, Holland, Portugal, Horvaatia, Venemaa jt), rahvusvaheliselt tuntud jalgpalliklubisid (Newcastle United FC, Moskva Torpeedo jt) kui ka maailmakuulsaid rock-staare (Lenny Kravitz, Aerosmith).



Aadress: Asula 4c, 11312, Tallinn



Juurdepääs staadionile



Autoga:


kesklinna poolt: Pärnu mnt viadukti järel tuleb keerata paremale, seejärel sõita otse kuni Asula tn ristumiskohani, keerata paremale ning järgmisel ristmikul vasakule.


Kristiine poolt: mööda Kotka tn tuleb sõita kuni Tondi tn ristumiskohani, seejärel keerata vasakule üle raudtee ülesõidu, sõita otse 500 m ning seejärel keerata vasakule Marta tänavasse, mida mööda tuleb otse kuni staadionini sõita.



Jalgsi:


kesklinnast: jalutada kuni Pärnu mnt viaduktini, seejärel hoida paremale, ületada raudtee ülekäigukoht ja seejärel peaksite juba paremal staadionit oma silmaga nägema.


Kristiine poolt: jalutada mööda Kotka tn kuni tasulise autoparklani (baar "Star" kõrval), misjärel keerata vasakule ning läbida raudteealune läbikäik.



Ühistranspordiga:


tramm: nr 3 ja 4 peatus "Vineeri"


buss: nr 23 ja 23A peatus "Kotka", nr 5, 18, 20, 20A, 28, 32, 36 peatus "Tallinn-Väike"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles