Evdokimov Show / Шоу Анатолия Евдокимова

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evdokimov Show / Шоу Анатолия Евдокимова
Evdokimov Show / Шоу Анатолия Евдокимова Foto: Kultuurikava.ee
20.novembril Nokia Kontserdimajas
esimest korda Eestis
kordumatu, shokeeriv ja värvideküllane
Anatoli Jevdokimovi show


Tõeliselt ilusat ja kvaliteetset ja mis kõige tähtsam, professionaalset shoud maailmas võib näha põhimõtteliselt ainult suurlinnades. Ringreisidel esinevad artistid, välja arvatud mõned üksikud erandid, küllaltki tagasihoidliku programmiga. Aga hoolimata elukohast eelistab publik ilu ja seksuaalsust. On kätte jõudnud aeg, kui public tahab vaatemängu, mis shokeeriks, vaimustaks, erutaks ja provotseeriks…Rahvas tahab emotsioone, muljeid ja tundeid lõppematult kulgevalt peolt. Seda pakub ANATOLI JEVDOKIMOVI SHOW TEATER - ainuke  ja parim tantsushow Venemaal, kahekordne NIGHT LIFE AWARDS preemia laureaat.  Show-Teater asutati 1998.aastal asendamatu juhi Anatoli Jevdokimovi poolt ja tänaseks on see parim kabaree-show Venemaal, kus esitatakse paroodiaid armastatud ja tuntud


kuulsustest.


ANATOLI JEVDOKIMOVI

loominguline tegevus algas juba enne isikliku Show-Teatri loomist. Hariduselt jurist, kutsumuselt artist ja 15 aastat omanimelise show juhtija.


Tema esimesed esinemised olid sooloesinemised, ta esitas laval kuulsate lauljate kujusid nagu Tony Brekston, Whitney Houston, Tina Turner, kelle hääled on vallutanud miljonite südameid. Seejärel oli ta solist Fabrika Grez kollektiivis.


Ja neli aastat tagasi Anatoli asutas oma show, milles ta on solist, kunstiline juht, ressissöör, stilist, kostüümide autor. Alustades  ei kujutanud ta ette, et hakkab parodeerima näiteks Masha Rasoputinit! Kuid kui see õnnestus, siis tulid juba


Pjehha, Gurtshenko ja Rotaru. Nii sündisid programmed “DIVAS SHOW” ja “AASTA LAUL”.

ANATOLI JEVDOKIMOVI SHOW TEATRIT

võib julgelt nimetada üheks kallimaks teatriks Venemaal – korsetid ja kübarad on käsitöö, kristallide hulk ja  unikaalsed kostüümid on välja töötatud ja loodud spetsiaalselt nende show-de jaoks, aegumatute diivade kujutamiseks ja nende hittide esitamiseks.


2010.a. suvel esitas Anatoli Jevdokimov teatri -

EVDOKIMOV SHOW THEATER

uuendatud kollektiivi.Nüüd esinevad meeste balleti kõrval ka kaks tüdrukut. Nad ei ole ainult kõrgekvalifikatsiooniga tantsijad vaid ka paljude ilukonkursside laureaadid. See samm lisas veelgi showteatrile sära, vaatemängulisust, dünaamikat ja esteetikat. Ja muidugi meeldib see meessoost vaatajatele.


Tänaseks on Anatoli Jevdokimov ületanud klubi taseme, tema showd esitatakse suurtes kontsertsaalides. 2007.aastal esitati Moskvas kauaoodatud soolokontsert “Soundtrack”, ja 2008.aastal spetsiaalselt naistele mõeldud programm “ Naiste evolutsioon meeste silmade läbi” 2009.aastal esitati show “Uusaasta Feerija”, mille aluseks oli muinasjutt “Lumekuningannast!. Lastemuinasjutust sai lugu täiskasvanutele, kus kartmatu Gerda satub rikkaliku ja ilusasse kuid pahelisse show- ja ärimaailma, võitleb sado-maso kuningatega ja peab minema läbi  tule, vee


ja vassktorude.


2010. aasta alguses tutvus Anatoli Jevdokimov Naomi Campelli ja Vladislav Doroniniga, kes kutsusid EVDOKIMOVI SHOW THEATRI esinema Sveitsi.


Edu on saatnud kõiki Anatoli esinemisi nii Venemaal kui piiri taga.Kollektiiv on esinenud ligi kolmekümnes riigis, sealhulgas ka Ameerika Ühendriikides ja Kanadas. Disainer Marc Jacobs tegi Anatolile ettepaneku olla tema internetilehekülje reklaamnäoks (www.marcjacobs.com ).


2012.aasta mais kutsus juveelimaja De Grisogno showteatri esinema Cannesi filmifestivali finaalõhtule -De Grisogono Party Cannes Film Festivalile, kus Anatoli tutvus supermodelli Heidi Klumiga.


26. ja 27.aprillil 2012 aastal Moskva Riiklikus Estraaditeatris toimusid Evdokimovshow Theatre 10.a.juubelikontserdid “Ma tegin kõiki!”


Tänaseks on

EVDOKIMOVI SHOW TETATRE

omandanud suure populaarsuse. Peale Moskvas esinemiste gastroleerib teater kogu maailmas. Kollektiiv kingib vaatajatele uusi tundeid ja emotsioone, energiat, õnne ja armastuse atmosfääri. Publik vaimustub siiralt ja lapsemeelselt.ja õigustatult kutsutakse teatrit

ARMASTATUD SHOW-ks.


http://www.youtube.com/evdokimovshow


http://www.evdokimov-show.com


http://facebook.com/evdokimovshow


http://www.twitter.com/evdokimovshow


http://www.vkontakte.ru/evdokimovshow



Pileti hinnad vahemikus 15 € kuni 50 € (vastavalt istekohale).


Vanusepiirangut ei ole.


Soodustus pensionäridele - 10%. Kaasa palume võtta soodustust tõendava dokumendi.


Kehtiv pilet peab olema igal külastajal, k.a. sülelapsel.



NB!


Järgmised rõdu kohad on piiratud nähtavusega:


1.rõdu, rida 1, kohad 1-59


1.rõdu, rida 2, kohad 1-11 ja 47-57


2.rõdu, rida 1, kohad 1-72


Nähtavust võib segada piire, mis on paigaldatud rõdu servale ohutuse tagamiseks.



Eelmüügi lõpp Piletilevis 4 tundi enne algust.


Piletid müügil ka toimumise päeval kohapeal.


Uksed avatakse kell 18:00.


Kestus 2 h.


Foto- ja videokaamera - lubatud.



Ratastoolikohad müügil ainult kohapeal.


Ratastoolikohad asuvad I rõdul viimase rea taga.


Sissepääs ratastooliga: I tasandi peauste kõrval asuvast sissepääsust  või liftiga parklakorruselt.


Ühele ratastoolis invaliidi saatjale sissepääs tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles