Kõik on täis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõik on täis
Kõik on täis Foto: Kultuurikava.ee

Etendus on ilma vaheajata ning kestab 1 tund ja 20 minutit.



Lavastaja Priit Pedajas


Kunstnik Riina Degtjarenko


Tõlkinud Kaisa Kaer



Mängib Taavi Teplenkov



Sam töötab lagunevas poolkeldrikorruse ruumis, kus miski ei viita ülakorrusel asuvale trendikale luksusrestoranile. Ometi on just Sam see, kes kitsas ubrikus oma kümne telefoniga laua taga istudes reserveerib laudu suurlinna koorekihile. Muide, restoran on tõeline moekoht, see on kaks kuud ette reserveeritud! Aga alati leidub ju inimesi, kelle arvates NEMAD peaksid laua saama kohe. Väljapressimine, valed, meelitused, ähvardused, solvangud – kõike seda kuuleb ta ühe oma tavalise hullumeelse tööpäeva jooksul. Mitte ainult klientidelt, sest oma osa lisavad egomaniakist peakokk ja stressis kelnerid-administraatorid. “Kas te saaksite, palun, oodata...” Ja just siis, kui Samil on ootele pandud viis kõnet, igaühest puhkemas skandaal, helistab Sami isa, lihtsalt et pojaga rääkida, öelda, et igatseb teda jõuludeks koju...



Üks näitleja mängib 40 erinevat osa, naisi ja mehi, superstaare ja miljonäre, aferiste ja umbkeelseid välisturiste...



Esietendus 18. jaanuaril 2008 Maalisaalis.Sooduspilet pensionäridele, õpilastele, üliõpilastele ja õpetajatele -20%. Soodushinnaga ostetud pilet kehtib soodustust tõendava dokumendi esitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles