Grönholmi meetod

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grönholmi meetod
Grönholmi meetod Foto: Kultuurikava.ee

Etendus on ühe vaheajaga ning kestab 2 tundi ja 25 minutit.



Lavastaja Hendrik Toompere jr


Kunstnik Riina Degtjarenko



Osades Jan Uuspõld, Margus Prangel (külalisena), Raimo Pass, Harriet Toompere.



Kaasaegse kataloonia näitekirjaniku Jordi Galcerani „Grönholmi meetod“ on vapustavalt tõepärane lugu kaasaegsest ärieliidist. Seda lugu võiks ka käsitleda kui koolitust tööintervjuu läbiviijatele. Kuidas leida parimate isikuomadustega kommertsdirektorit? Kuidas leida juhti? Kes on juht? Maailmakuulus rootsi teadlane Grönholm on välja töötanud ideaalse testide seeria, mida kasutavad tänapäeval kõik suurkorporatsioonid personaliotsingu lõppetappides. Kandidaatidele antakse mängulisi ja väga kavalaid ülesandeid. Nende improvisatsioone tööintervjuudel hinnatakse raudse loogikaga mudeli abil. Inimesed muutuvad selles mängus läbipaistvaks, nende tegutsemismotiivid on halastamatu selgusega meie silme ees. See ongi päris elu. Naljakas, hämmastav, täis üllatusi nagu kriminaalromaan. That’s life. See, mis Eesti ettevõtetes ja koolitusmaastikul toimub, on selle kõrval ausalt öeldes lapsemäng. Grönholm on absoluutne maatriks.



Esietendus 30. märtsil 2008 väikses saalis.Sooduspilet pensionäridele, õplastele, üliõpilastele ja õpetajatele -20%. Soodushinnaga ostetud pilet kehtib soodustust tõendava dokumendi esitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles