Vana roosa maja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lavastaja Ingomar Vihmar


Kunstnik Liina Unt (külalisena)


Helilooja Andre Pichen


Liikumisjuht Rauno Zubko (külalisena)



Osades Mari-Liis Lill, Marta Laan, Piret Krumm, Jüri Tiidus, Märt Avandi, Ester Pajusoo, Merle Palmiste, Maria Avdjushko, Ingomar Vihmar.



Mika Keränen on kirjutanud mitu eesti lastekrimkat, mis annavad kokku juba väikese raamatusarja: „Varastatud oranž jalgratas“, „Peidetud hõbedane aardelaegas“, „Vana roosa maja“, „Salapärane lillenäppaja“. Neist esimene on Ingomar Vihmari dramatiseeringuna 2010. aastal Eesti Draamateatris lavale jõudnud, nüüd on kord vana roosa maja mõistatuse käes. Supilinnas aset leidvaid kriminaalseid lugusid lahendab salaselts Ramps, kellega kohtume taas. Võõras aed on paras džungel ja nõgeste keskel seisvast mahajäetud majast kostab kummalisi hääli… Kuid lastel on mõistatuse lahendamiseks tarvilikku julgust, nutikust ja süda õigel kohal, ning mis samuti väga tähtis – kõigist raskustest saadakse üle üheskoos! Kindlasti leiavad lavastusest äratundmise ja kaasaelamise rõõmu salaseltslaste eakaaslased ehk algkoolilapsed, aga vaadata sobib see ka vanematele ja noorematelegi.



Esietendus 9. detsembril 2012 suures saalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles