VÄIKE GAVROCHE

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VÄIKE GAVROCHE
VÄIKE GAVROCHE Foto: Kultuurikava.ee

NUKU teatri uuslavastus vanusele 7+



Üks laps võib olla suurem veel kui kuningas, kes valitseb!


Lugu Pariisi tänavapoisist, keda hüütakse Gavroche Väikeseks. Tänav, kus ta elab, on kui omaette väike riik, mida valitseb viletsus ja vaesus. Vaatamata raskele olukorrale ei lase Gavroche nina norgu – ta tunneb rõõmu soojast päikesest, mis tänava ja inimeste peale paistab, ning aitab ja lohutab teisi. Ta on küll väike kraadest tänavapoiss, kuid süda tema sees on suur. Ajal, mil Prantsusmaa kuningas on unustanud oma rahva eest hoolitsemise, kannab Gavroche hoolt oma tänava inimeste eest – nagu hea väike kuningas, kelle kuningriigis on kõik võrdsed. Paraku saab ühel hetkel selgeks, et nii enam edasi minna ei saa, ja siis on taas Gavroche see, kes enese ja teiste vabaduse eest võideldes ei karda loovutada kõike, mis tal on – isegi mitte oma elu.



Lavastus põhineb katkenditel Victor Hugo suurromaanist “Hüljatud”.



autor VICTOR HUGO


dramatiseerija URMAS LENNUK


lavastaja TAAVI TÕNISSON


kunstnik ANNI JÕEAAS


muusikaline kujundaja KAIRE VILGATS


valguskujundaja TRIIN RAHNU


videokujundaja GEORG-SANDER MÄNNIK


koreograaf OLGA PRIVIS


tõlkijad MARIA HANGE, IMMANUEL PAU, IMRE PULLMAN, PAUL VIIRES



mängivad MART MÜÜRISEPP, LIIVIKA HANSTIN, TIINA TÕNIS, KATARIINA TAMM, KAISA SELDE, ANDRES ROOSILEHT, MIRKO RAJAS, RIHO ROSBERG, JEVGENI MOISSEJENKO, ANTI KOBIN



Esietendub 15. septembril 2012 NUKU väikeses saalis.



Nukulavastus kahes vaatuses


Vanusele 7+



***********



Lapsepilet/Täispilet 10€



NB! Kuni 14-aastase (k.a) lapse saatja saab osta lasteetendusele SAATJAPILETI hinnaga 4€, mis tuleb välja osta koos lapse piletiga. Ühe lapsepileti kohta võib osta maksimaalselt 1 saatjapileti.



-10% soodushind kehtib: ISIC/ITIC, Tallink Club One, Tallinn Cardi kaardi omanikule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles