Seppik: Mutli kohta levitas infot reisibüroo

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnaametnik Jaanus Mutli tegutseb ka jalgpallikohtunikuna.
Tallinna linnaametnik Jaanus Mutli tegutseb ka jalgpallikohtunikuna. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Keskerakonna aseesimees Ain Seppiku sõnul lekkis info Mutli võimalikust sigadusest juba hetkel, mil kaitsepolitsei saatis reisibüroosse päringu kinkekaartide müümise kohta.

«See vihje ei lekkinud politseist. Leke tekkis siis, kui tehti päring reisibüroosse kinkekaartide müümise osas. Inimesed on ju teatavasti jutukad ja sageli parajad latatarad,» ütles Keskerakonna aseesimees Ain Seppik aripaev.ee'le.

Tema sõnul ei leidnud kaitsepolitsei Jaanus Mutli väidetava kinkekaardi saamise loos midagi kriminaalset.

Erakonna aseesimehe sõnul on nad väärteomenetlusega kursis. «Aga seni, kuni see ei ole lõppenud - ja me ei tea, millise tulemusega see lõpeb - ei hakka me mingisuguseid kommentaare sel teemal jagama,» sõnas ta.

«Eesti on õigus-mitte sensatsioonide riik!» lisas ta. Poliitiku sõnul saab ta aru, et ajakirjandus ajab taga sentsatsiooni, aga antud juhul võiks lähtuda ikkagi süütuse presumptsioonist.

Politsei on alustanud mais korruptsioonivastase seaduse paragrahvi alusel algatanud uurimise Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli suhtes. Juhtumiga seoses on ütlusi andnud Tallinna farmaatsiatehase juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles