Seadus lõikas ärimehe tenniseväljakust poole maha

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paldiski sadama juhi kohalt peatselt riigikokku siirduva Robert Antropovi maja kõrvale rajatud tenniseväljakust on järel vaid kitsas riba.
Paldiski sadama juhi kohalt peatselt riigikokku siirduva Robert Antropovi maja kõrvale rajatud tenniseväljakust on järel vaid kitsas riba. Foto: Mihkel Maripuu

Paldiski sadama juhi kohalt peatselt riigikokku siirduva Robert Antropovi maja kõrvale rajatud tenniseväljakust on järel vaid kitsas riba.


Mullu sügisel selgus, et Antropov on teinud oma tenniseväljaku suures osas riigimaale. Kuna tema krundi kõrval olev ala on muinsuskaitse all olev kivikalmeväli, ei õnnestunud tal ka tagantjärele platsi ehitust seadustada. Nüüd on mees lasknud riigimaale ulatuva platsiosa üles kaevata.



Praegu leiavad vallaametnikud, et ärimehe suhtes käituti üsna karmilt. «Antropov rajas oma tenniseplatsi, teadmata isegi, et tegemist on riigimaaga,» ütles Jõelähtme valla avalike suhete nõunik Merike Metstak Postimehele.



Ta lisas, et poolteist kuud tagasi algatati kogu alale ka detailplaneering. Seda, kas Antropovil avaneb tulevikus võimalus oma tenniseväljak taastada, ei tahtnud vallaametnik ennustada.



Ka ärimees ise ei soovinud eile oma koduümbrusega seotud teemat kommenteerida. Ta meenutas Postimehe küsimustele vastuseks saadetud e-kirjas vaid seda, et rajas tenniseväljaku riigimaale teadmatusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles