Täna Tallinnas: head muusikat ja kino

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teletorn
Teletorn Foto: Raigo Pajula/Postimees

Tallinna märksõnadeks 8. augustil on muusika ja kino: mõnusat muusikat saab nautida nii õues kui kontserdisaalis, katusekino pakub vaatamiseks mullu Oscarite-galal võidutsenud Michel Hazanaviciuse filmi «Artist»

Mustpeade majas algab kell 19 aset kontsert Eesti tippmuusikutega, kus astuvad üles tšellist Henry-David Varema  ja  pianist Irina Zahharenkova. Päikeseloojangut lõunamaise kitarrimuusika saatel saab täna nautida teletornis, kuid kontsert on välja müüdud.

Kultuurikatla aiakohvik Kanala juhatab täna õhtul nädala sisse tasuta peoga psychedelic disco, funki ja souli saatel, esineb MIH AIV (live) ning plaate keeritavad Mari-Liis Rebane, Mihkel Tomberg ja Aivar Tõnso. Von Krahlis astub täna õhtul lavale

Detatchments Suurbritanniast.

Viru keskuse katusekinos saab kell 22.30 vaadata eelmisel aastal Oscarite-galal võidutsenud ning 2011.aasta Cannes'i filmifestivalil parima meespeaosa auhinna võitnud Michel Hazanaviciuse filmi «Artist», kus peaosas mängib prantsuse näitleja Jean Dujardin.

Tegemist on filmiga, millega soovitakse avaldada südamlikku kummardust tummfilmiajastu kinole. Filmis põimuvad elegantselt nii komöödia, romantika kui ka melodraama elemendid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles