Tallinna Ülikool kutsub aastaks ülikooli

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Ülikool.
Tallinna Ülikool. Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Kõigile enesetäiendusest huvitatud inimestele pakub Tallinna Ülikool alates 2013/14 õppeaastast programmi Aasta Ülikoolis.

TLÜ avatud ülikooli juhataja Marju Aolaiu sõnul on aastaks ülikooli oodatud täiskasvanud õppija, kes otsib sisukat ning tõsiseltvõetavat alternatiivi koolitusturul pakutavatele koolitustele. Aasta Ülikoolis sobib tema sõnul hästi ka õppijale, kes tasuta õppekohale ei pääsenud või ei ole kindel oma erialavalikus, kuid kindlasti on  see terviklik avatud tasemeõppe pakkumine kõigile enesetäiendamisest huvitatud inimestele.

Aasta Ülikoolis programmi raames on tänavu võimalik valida 13 õppekava vahel – koreograafia, ärikorraldus, psühholoogia, inimeseõpetus, kommunikatsioon, itaalia, prantsuse  ja hispaania kirjandus ja kultuur,  saksa keel edasijõudnutele, andragoogika, organisatsioonikäitumine ja sissejuhatus kirjalikku tõlkesse.

Programmis osalejad läbivad ühe õppeaasta vältel õppekavas ette nähtud ained koos üliõpilastega. Loengud toimuvad nii sügis- kui kevadsemestril vastavalt ülikooli tunniplaanile. Valikus on nii päeva- kui ka tsükliõppe vormis toimuvat õpet.

Kui valikus sobivat kursust pole, pakub avatud ülikool aastase programmi koostamist õppiga omal valikul. Lisainfot saab TLÜ avatud ülikooli kodulehelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles