Lasnamäe noortekeskus kutsub lapsi suvelaagrisse

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste vanalinna tornide kõrval ootab külastajaid ka Oleviste kiriku torn, mille vaateplatvorm asub 60 meetri kõrgusel.
Teiste vanalinna tornide kõrval ootab külastajaid ka Oleviste kiriku torn, mille vaateplatvorm asub 60 meetri kõrgusel. Foto: Mihkel Maripuu

Lasnamäe linnaosavalitsus ja noortekeskus annavad teada, et nii linna- kui ka linnavälistes laagrites on olemas vabu kohti.

18. - 23. augustini toimub kaunis paigas Jänedal linnaväline laager, kuhu praegu jätkub veel vabu kohti. Üks vahetus, mille sisse kuulub transport, majutus, toitlustus kolm korda päevas ning meelelahutusprogramm, maksab ainult 90 eurot.

Samuti jätkub registreerimine linnalaagri järgmisse vahetusse, mis alustab oma tegevust tuleval nädalal. Osavõtutasu on 50 eurot, peaaegu kogu summa läheb muuseumi- ja ekskursioonipiletite ostmiseks. Programmi raames külastatakse Kumu, Eesti Vabaõhumuuseumi, Kadrioru muuseumi, batuudiparki, Tallinna Loomaaeda ning palju muud, programmi sisu võib muutuda.

 Lisainfot laagrite kohta on võimalik saada telefonidel 632 8814 või 55 567 784.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles