Solarise keskuses toimus veeavarii

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna südalinnas asuvas Solarise keskuses toimus täna pärastlõunal veeavarii. Kella kuue paiku õhtul käisid veel koristustööd, mistõttu on Solarise toidupood ajutiselt suletud.

Pealtnägija sõnul on ilmselt lõhkenud veetoru esimese ja nullkorruse vahel, sest vesi oli põrandal esimese korruse optikapoes ja mujal, nullkorrusel asuvas toidupoes tilkus laest vett.

Solarise keskuse haldusjuht Erko Reinmann teatas Postimehele, et tegemist oli tühja rendipinnaga, kus käisid tulevase rentniku teostatavad ehitustööd uue kaupluse avamiseks.

Reinmanni sõnul on veeavarii praeguseks likvideeritud ja hetkel käivad koristustööd. «Koristustööde lõpuni on ajutiselt suletud Solarise toidupood ning liikumine keskuses on osaliselt piiratud, kuid teistele poodidele on ligipääs tagatud ja nende sulgemise järgi vajadus puudub,» lisas Reinmann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles